Kuchenne rewolucje: robot gotuje, robot podaje. Tylko barman niezastąpiony... "Szeruj to"
Co nowego w gastro? Jak połączyć knajpę, a jak jadłodajnię z e-commerce? Wiadomo, że w sieci można zarezerwować sobie stolik albo złożyć zamówienie na jedzenie dostarczane do domu. Ale na świecie działa już wiele rozwiązań, które mogą dla wielu być zdumiewające. Np. robot, "gotujący" na poczekaniu konkretne zamówienie w misce z nadrukowanym imieniem zamawiającego. Są też rozwiązania, które pozwalają dowiedzieć się on-line, czy w upatrzonej przez nas knajpie jest czysto, czy brudno. Więcej szczegółów: w podkaście, którego gościem jest founderka "Gastronautów", doradczyni startupów w zakresie strategii produktów Aleksandra Lazar.
Na pytania i uwagi czekamy pod adresem szerujto@tok.fm
POPULARNE
NAJNOWSZE
-
Protesty w Izraelu. "Albo rząd się cofnie, albo będzie rewolucja". Prawicowi kibole mają wyjść na ulice
-
Netanjahu zrobił krok w tył ws. reformy sądów. "To może być tylko taktyczna przerwa"
-
Tak wielu wakatów w policji jeszcze nie było. Ekspert ostrzega przed prostymi receptami. "To będzie tragiczne"
-
Błażej Kmieciak rezygnuje z funkcji przewodniczącego Państwowej Komisji ds. Pedofilii
-
"Miał kiepską rękę do ludzi". Hołownia szczerze o Janie Pawle II. "Menadżerem był fatalnym"
- "Sukcesja" to "brutalna diagnoza" naszych czasów. "Liczą się pieniądze i władza, reszta to kwiatek do kożucha"
- "W Pałacu Elizejskim trwa gorączka". Francja w ogniu protestów. Czy Macron zrezygnuje z reformy?
- Finlandia krok bliżej NATO. Węgierski parlament podjął decyzję
- Przegląd prasy: zrozumieć upadek Silicon Valley Bank. Słówka i zwroty z newsów z CNN czy CNBC
- Ekspert analizuje tempo rosyjskich działań na Ukrainie. "To może być ostatni rozdział tego konfliktu"